Ryddi Hjelp og vår filosofi rundt forbrukslån!
Forbrukslån - et stigma

Forbrukslån og kredittkortgjeld har blitt et stigma i samfunnet. Gjeldsregisteret har gjort at det ikke lengre er mulig å få lån uten at man kvalifiserer til det. Med andre ord har du en ordnet økonomi ved innvilgelse av nye lån.

Samfunnet og særlig handel og servicenæringen er avhengig av denne type kreditter og det er noe både politikere og tilsynsmyndigheter vil at vi skal ha.

For hva skal man gjøre når bilen må på verksted, vaskemaskinen slutter å fungere, hendelser som ikke fullt dekkes av forsikring og andre årsaker som krever at frie midler står klar på bufferkonto. Svært mange har ikke bufferkonto.

En hendelse kan oppleves katastrofal med mindre du får tilgang til et lån. Vel kan du kjøpe vaskemaskinen på nedbetaling til 40% rente....

Ikke alle har en bufferkonto!

Inflasjon, energikrise og rentehevinger har vært ødeleggende for mange sparekontoer. Akutte behov kan løses med tilpassede lån. Sjekk ut i vår kalkulator hva det koster. Sammenlign med hva det koster alternativt til avdragsløsninger! Vår rente starter fra 7,99%.

Lånekalkulator

100000 kroner

Over 1 år

Du betaler:
9100 kroner per måned
Eksempelrente: 9,2 % Effektiv rente:12.66%
Total kostnad: 6513kr Totalt beløp: 106513kr
Fordeler ved Ryddi Hjelp
Unngår dyre avbetalingsordninger!
Blant markedets beste betingelser!
Fungerer for deg og din økonomi. Selvfølgelig!
Ryddi AS,  Bugges veg 2A, 7051 Trondheim
Ryddi AS, Bugges veg 2A, 7051 Trondheim

Org.nummer: 921 647 859

Telefonnummer: 90754768

Inge Five
Inge Five

post@ryddi.no

Gorm Pedersen
Gorm Pedersen

post@ryddi.no

Ryddi logo